diensten

wat doen wij?

H&E Marketing is een marketing bedrijf dat zich voornamelijk richt op sociale media. Vanuit Apeldoorn proberen wij zo veel mogelijk merken en bedrijven te helpen met het groeien op sociale media. Met de expertise van H&E Marketing kunt u goede kwaliteit sociale mediastrategiën verwachten.  Bent u opzoek naar een flexibel marketingteam voor uw sociale media? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

wat bieden wij aan?

Adviesrapport

Een op maat gemaakt adviesrapport voor uw Instagram. Er wordt uitgebreid in gegaan op wat u kan veranderen voor een succesvoller account.

Opzetten

Wanneer u nog geen socialemedia heeft kunnen wij deze aanmaken en opzetten voor professioneel en bedrijfsmatig gebruik.

optimaliseren

Als u al socialemedia heeft kunt u ons alles laten optimaliseren. Er wordt zowel visueel als technisch gekeken wat er beter kan.

Onderhouden

Wanneer u geen tijd of expertise heeft voor het succesvol onderhouden van uw socialemedia kan u dat bij ons uitbesteden.

content creation

Wij zorgen ervoor dat er genoeg content is die geplaatst kan worden.

Campagnes

Wij bedenken samen met u een campagne voor uw sociale media en voeren deze uit. 

welke platformen
kunnen wij bedienen?

Whatsapp kan ook bedrijfsmatig gebruikt worden. U kunt als bedrijf vragen en gesprekken voeren met klanten.

linkedin is een sterk platform voor wat formelere content. Maar het wordt tegenwoordig steeds meer als een regulier platform gebruikt.

Snapchat is daarom ideaal voor bedrijven die een jonge doelgroep willen bereiken op een spontane wijze. Zo kun je bijvoorbeeld: Korte interviews met werknemers houden waarin ze antwoord geven op vragen. Zo kun je laten zien wat zij leuk vinden aan het werk.

Facebook is een van de meest gebruikte platformen. Het kan als algemeen platform worden gebruikt voor veel opties.

TikTok is op dit moment het snelst groeiende platform. U kunt hier interessante korte video’s plaatsen die misschien wel duizenden mensen bereiken.

Instagram is onder de jong volwassenen het grootste platform. Het is een uitstekend platform voor het organisch groeien. Daarnaast kan het als verlengstuk van uw bedrijf, winkel of merk functioneren.

Pinterest is een platform waar veel op gekeken wordt om ideeën op te doen.

Bent u geïnteresseerd?

Of heeft u verder nog vragen, stuur hier een bericht of zoek contact via de contactgegevens.